Bébijátékok

A Heted 7 játék webáruházban Cotoons bébijátékokat, Simba bébijátékokat, Nicotoy bébijátékokat és Big bébijátékokat forgalmazunk  A bébijátékok többsége újszülött kortól használható 3-5 éves korig. A játékok adatlapján részletes leírás, kor és nem meghatározás is segíti a szülőket a választásban. 

Bővebben
Big bébijátékok

Big bébijátékok

A Big bébijátékok kategóriában a Big első lépések fürdőszobai kiegészítőit találhatjuk. A Big első lépések fürdőszobai kiegészítők a felnőttek számára készült fürdőszobai berendezési tárgyakat igyekeznek a pici gyerekek igényeivel összeilleszteni. A kiváló minőségű, törhetetlen műanyagból készült WC szűkítő, gyerek fellépő, kormánnyal ellátott bili és a masszív gyerek mosdókagyló ötlete azért született, hogy önállósodó gyermekünk a számára túlméretezettnek tűnő fürdőszobát is magáénak érezhesse.

Termékek
Bolz bébijátékok

Bolz bébijátékok

Hagyományos játékok gyártásával foglalkózó nagy nevű német cég Lorenz Bolzról kapta a nevét. Ő volt a megálmodója és 1880-ban elkészítője a mai búgócsiga ősének. 1913-ban a Bolz cég szabadalmaztatta a napjainkban is haszlálatos tengely hajtású búgócsigát. Ezzel indítva hódító útjára ezt a pörgő-forgó színes csodát, mely évtizedek óta szinte valamennyi gyermekszobában helyet kap. A Bolz cég a búgócsigák mellett főként egyedi zenedobozok, hangszerek és bábok gyártásával foglalkozik. 

Termékek
Cotoons bébijátékok

Cotoons bébijátékok

Egy francia mesefilm jópofa főhősei díszítik a Cotoons bébijátékokat. Minden mesefigurától ( Tulip a virág, Punky a zebra, Monkey a majom, Wabap a béka, Chowing a kukac és Zoom a méhecske ) tanulhat valami érdekeset gyermekünk. Chowing a kis kék hernyó lágy dallamokkal igyekszik álomba ringatni a picit. A figurájával jelzett termékek már újszülött kortól használhatóak. Az első összefüggésekre Zoom a méhecske tudja rávezetni az apróságokat. Az ő játékait 6 hónapos kortól ajánljuk. A fürdés specialistája Wabap a béka, akivel minden kádban töltött perc csupa móka és kacagás. A művészi készségek felelőse Punky. Lehet Cotoons dob, trombita vagy csörgő, az ifjú zenészek biztos élvezettel fogják használni. Tulip a játékos tanulás felelőse, vele számtalan érdekfeszítő élményben lehet a babáknak része.

Termékek
Nicotoy bébijátékok

Nicotoy bébijátékok

Ezek az ellenállhatatlanul puha, kellemesen lágy színösszeállítású, aranyos belga Nicotoy plüssfigurák hamar megnyerik a babák szimpátiáját. Mindegy, hogy kézi csörgőről, nyálkendőről vagy egy mosolygós állatfiguráról van szó, a pici minden bizonnyal ragaszkodni fog hozzá. A gyermekek első játéka különösen fontos, ezért a Nicotoy rendkívül nagy figyelmet fordít a bébijátékok és plüssfigurák minőségére.

Termékek
Simba bébijátékok

Simba bébijátékok

A Simba ABC baby márkanév garancia arra, hogy gyermekünknek 0 és 36 hónapos kora között, bármely fejlődési ciklusban találni fogunk, a pici érdeklődését felkelteni és fenntartani tudó, jó minőségű gyerekjátékot. A Simba bébijátékok csomagolásán található életkor megjelölés támpontot nyújthat ahhoz, hogy a baba fejlődése szempontjából legideálisabb terméket válasszuk.

Termékek
Oldal: 1 / 1, összesen 1 találat