Castorland puzzle

A Castorland puzzle-k magas minőséget képviselnek a kirakók terén. A puzzle szerelmesei változatos és érdekes témakörökkel találkozhatnak: mesék, állatfigurák, járművek és tájképek jellemzik leginkább a kínálatot. Rendkívül fontos a megfelelő darabszámú puzzle kiválasztása.  Amennyiben gyerekek részére választunk puzzlet, fontos, hogy olyat válasszunk, amely nem okoz neki frusztrációt, mert nem bírja kirakni illetve nem lesz túl unalmas számára  a könnyűsége miatt. A tinédzserek és a felnőttek viszont kedvükre válogathatnak az 1000 - 4000 db-ig terjedő skálán. 

A Castorland puzzle-k kiszállítása megrendelés esetén az átlagos 1-5 munkanapnál hosszabb időt is igénybe vehet ( 1-10 munkanap ).

Bővebben
Castorland puzzle 30 db-os

Castorland puzzle 30 db-os

Gyerekek részére vásárolt puzzle-nél, fontos, hogy olyat válasszunk, amely nem okoz neki frusztrációt, mert nem bírja kirakni illetve nem lesz túl unalmas számára a könnyűsége miatt. A 30 db-os Castorland puzzle-k 4 éves kortól ajánlottak. A korosztálynak tematikusan lettek kiválogatva a témakörök, melyek leginkább ismert mesék egy-egy részletét ábrázolják. A 30 db-os Castorland puzzle mérete kirakva: 32 x 23 cm. 

Termékek
Castorland puzzle 120 db-os

Castorland puzzle 120 db-os

A Castorland puzzle-k magas minőséget képviselnek a kirakók terén. A puzzle szerelmesei változatos és érdekes témakörökkel találkozhatnak: mesék, állatfigurák, járművek és tájképek jellemzik leginkább a kínálatot. 

A 120 db-os Castorland puzzle-k ismert mesefilmeket, állatokat és járműveket ábrázolnak. A kirakott puzzle-k mérete 32 x 23 cm. 

Termékek
Castorland puzzle 1000 db-os

Castorland puzzle 1000 db-os

A kategóriában szereplő Castorland puzzle-k rendkívül jó minőségű kirakók, melyek különböző témaköröket ábrázolnak: tájképek, épületek, állatok, festmények és járművek a leginkább jellemzőek. A puzzle-k megfelelnek a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak. Méretük kirakva 68 x 47 cm.

Termékek
Castorland puzzle 2000 db-os

Castorland puzzle 2000 db-os

A Heted 7 Játék webáruházban megrendelhető 2000 db-os Castorland puzzle-k mérete kirakva: 92 x 68 cm. A kirakott képek leginkább városokat, tájképeket és festményeket ábrázolnak. A nagyobb darabszám miatt a kirakáshoz szükség van a logikus és kombinatív gondolkodásra. A 2000 db-os Castorland puzzle-k 9 éves kortól ajánlottak.

Termékek
Castorland puzzle 3000 db-os

Castorland puzzle 3000 db-os

A Heted 7 Játék webáruházban megrendelhető 3000 db-os Castorland puzzle-k mérete kirakva: 92 x 68 cm. A kirakott képek leginkább városokat, tájképeket és festményeket ábrázolnak. A nagyobb darabszám miatt a kirakáshoz szükség van a logikus és kombinatív gondolkodásra. A 3000 db-os Castorland puzzle-k 9 éves kortól ajánlottak.

Termékek
Castorland puzzle 4000 db-os

Castorland puzzle 4000 db-os

A Heted 7 Játék webáruház legnagyobb darabszámú és méretű kirakói a 4000 db-os Castorland puzzle-k. Méretük kirakva 138 x 68 cm. A kirakott képek leginkább városokat, tájképeket és állatokat ábrázolnak. A nagyobb darabszám miatt a kirakáshoz szükség van a logikus és kombinatív gondolkodásra. A 4000 db-os Castorland puzzle-k 9 éves kortól ajánlottak.

Termékek