Építőjátékok

A gyerekek konstrukciós készsége 2-8 éves kor között fejleszthető legintenzívebben. Az építőjátékok ezen készség pallérozásának alapvető elemei. A velük való játék során a gyerkőcök megismerkednek a különféle anyagok tulajdonságaival, megtapasztalják az eltérő formákban rejlő alap összefüggéseket, s mindeközben javul a térlátásuk, finommotoros képességük valamint szem-és kéz koordinációjuk. A kategóriában Abrick, Big, Jáva és Unico építőjátékokkal találkozhatunk.

Bővebben
Abrick építőjátékok

Abrick építőjátékok

A gyerekek játszva tanítása a küldetésük, vallja az Abrick építőjátékokat gyártó francia Ecoiffier cég. Minőségi építőkockáik előállításához rendkívül jó minőségű műanyagot használnak. Az Abrick építőjátékok folyékony mosogatószerrel, kézzel, de alacsony hőfokon akár mosogatógépben is tisztíthatóak. A pici gyerekek számára legalkalmasabb nagy méretű építőkockáktól a különféle élethelyzeteket megjelenítő szettekig a kínálatban szinte minden témakör fellelhető, ami egy 1,5-5 éves kor között lévő lurkót érdekelhet.

Termékek
Big építőjátékok

Big építőjátékok

A Big építőjátékok kiváló minőségű alapanyagokból, a legszigorúbb környezetvédelmi előírások betartás mellett, Németországban készülnek. A gyártó cég által, önként vállalt, 3 éves minőségi garancia a játék tartósságának biztosítéka. A termékfejlesztés során, a Big a nehezen tisztán tartható építőkockák problémájára is talált megoldást, így valamennyi Play Big Bloxx építőelem olyan anyagokból készül, hogy az 40 fokos kímélő programon mosógépben is tisztítható legyen.

Termékek
Jáva építőjátékok

Jáva építőjátékok

Egyedülálló magyar találmány ez az apró csövekből és speciális sík elemekből álló Jáva építőjáték termékcsalád, melynek készleteiből változatos tárgyak, építmények, de akár működő szerkezetek vagy gépek is készíthetők. Valamennyi Jáva építőjáték csomagjában található képes ötletgyűjtemény, ami a doboz elemeiből megépíthető tárgyakat, szerkezeteket illusztrálja. A színes gyermeki fantázia azonban ezt többszörösen képes túlszárnyalni.

Termékek
Unico építőjátékok

Unico építőjátékok

Az Unico, Unico Plus építőjátékok rendkívül jó minőségű, elnyűhetetlen építőelemekből állnak. Különböző témaköröket ölelnek fel, a hagyományos építőkockáktól a macis, nyuszis, háziállatos és egyéb figurákig. A szettekben szereplő figurák rendkívül aranyosak, a velük és az építőelemekkel való játék során fejlődik a gyerekek kézügyessége, finommotorikus készsége, képessége és a képzelőereje is. 

Termékek