Fajátékok

Az Eichhorn, Heros és Bino fajátékok legfontosabb jellemzője, hogy a gyerekeket folyamatos gondolkodásra és állandó fizikai kontaktus fenntartására ösztönzik. A természetes anyag tapintása során a gyerkőcök megismerkednek a fa struktúrájával és legfontosabb fizikai jellemzőivel. Az ismert fajáték gyártók kiemelt figyelmet fordítanak a játékok minőségi kivitelezésére, valamint arra, hogy a fajátékok színezése és kezelése során semmiféle toxikus anyagot ne használjanak. 

Bővebben
Bino fajátékok

Bino fajátékok

A színes fajátékok rajongóié ez a kategória. A hagyományos kockáktól és vonatoktól, a készségfejlesztő játékokon át, a barkácsasztalig változatos termékskálán böngészhetnek a természetes fa alapanyagot kedvelők.    

Termékek
Eichhorn fajátékok

Eichhorn fajátékok

Az Eichhorn védjegy garancia a fából készült konstrukciós és egyéb fajátékok kiváló minőségére. Az Eichhorn egy több mint 65 éves múlttal rendelkező fajáték család. A márkanév alatt a hagyományos fa építőkockáktól és színes fa gyöngyöktől, a fa puzzle-kon és fa vasutakon keresztül a bútorozott, többszintes fa babaházakig minden megtalálható. Az Eichhorn fajátékok és kiegészítőik mindegyike a fenntartható erdőgazdálkodás szigorú előírásainak megfelelően készül, ezért magukon viselhetik az FSC jelölést.

Termékek
Heros fajátékok

Heros fajátékok

A Heros védjegy garancia a fából készült konstrukciós és egyéb fajátékok kiváló minőségére. A több, mint 100 éves német Heros cég a kitűnő minőségű fajátékai által vált elismert gyártóvá. Egyszerű, de finoman megmunkált fa járművei, hagyományos natúr és színes építőkockái, fa és műanyag elemek kombinációja alkotta, érdekes szerelőkészletei az egészen kicsiktől a nagyobb gyerekekig egyformán nyújthatnak tartalmas szórakozást.

Termékek