Gyermekjárművek

A természetes mozgások begyakorlását követően gyermekeink intenzíven kezdenek érdeklődni a különféle gyermekjárművek iránt. Először a bébitaxik, majd a triciklik és a biciklik használatának elsajátítása köti le a nyíló értelmüket. E járgányok használatával élvezetessé válik a közlekedés és a gyerekek szinte észrevétlenül sajátítják el a fontos közlekedési szabályokat. A gyermekjárművek használatával megtanulnak önállóan gyorsítani, lassítani, kormányozni és egyensúlyozni. A lábbal hajtható és akkumulátoros mezőgazdasági és egyéb munkagépek nem annyira a gördülékeny közlekedést hivatottak segíteni, sokkal inkább egy adott terület legfontosabb munkafolyamatival ismertetik meg az ifjú sofőrt. 

Bővebben
Bébitaxi

Bébitaxi

A bébitaxi egészen pici, 1-1,5 éves kortól a mindennapos közlekedés hatékony kelléke lehet. A csemeték a biztonságos távolságérzékelés kialakulását követően kezdik élvezettel használni ezeket a járgányokat. A páros, majd a váltott lábbal végzendő lökő mozdulatok és a kormányzás elsajátítása után a parányi járművet néhány pillanat alatt hihetetlen sebességre képesek gyorsítani, majd a cipőcskéjük orrával fékezve hirtelen meg is tudják állítani. A picik koruk sajátosságaiból kifolyólag, ösztönösen használják ezt a fékezési módot, ma már a szülők teljes megnyugvására, hiszen a kifejezetten erre a célra kifejlesztett masszív gumiból készült cipővédővel megóvhatják gyermekük lábbelijét.

Azt, hogy egy gyerkőc mikor és hogyan kezdi használni a bébitaxit, nagyon sokféle dolog befolyásolja. A kicsi fejlettségi foka, mozgásigénye, térérzékelése és a sebességgel kapcsolatos élményei mind-mind hatással lehetnek rá. Vannak bébitaxikra teremtett csöppségek, akik szinte ösztönösen kezdik használni a járgányt, míg másokat fel kell készíteni a bébitaxi használatára. A tolókar, a szülőkormány, a bukókeret, a biztonsági öv és a lábtartó mind azt a célt szolgálják, hogy a bébitaxival való közlekedés során a baba és a szülő is kényelmesen és biztonságban érezhesse magát. Ezek a tartozékok a járművekről a gyerkőcök függetlenedési igényének növekedésével folyamatosan eltávolíthatóak.

Termékek
Futóbicikli, bicikli, roller

Futóbicikli, bicikli, roller

A futóbicikli és roller a lábbal történő hajtás során fejleszti a gyerekek készségeit, képességeit és izomzatát is, miközben önfeledten szórakoznak. A játék során megismerkednek az erejükkel és a sebességükkel, amit próbálnak megfelelően irányítani.

A kerékpározás alapjait rakhatja le gyermekünk, ha előtte futóbiciklit használ, amely fejleszti a képességeit, készségeit és egyensúlyérzékét. A rollereket azok a gyermekek használhatják, akiknek az egyensúly érzéke már megfelelően kialakult a speciális egy lábbal történő használathoz.

 

Termékek
Gyermekjármű kiegészítők

Gyermekjármű kiegészítők

A kategóriában a bébitaxik használatához szükséges cipővédővel, a nagyobb járművekkel való közlekedéshez használható térdvédővel, közlekedési lámpával és táblákkal, valamint egyéb gyermekjárművekhez kapcsolódó kiegészítőkkel találkozhatunk. A játékok megfelelő kiegészítéssel szolgálnak a helyes és biztonságos közlekedés elsajátításban.

Termékek
Traktor

Traktor

A traktorok és a markoló járművek leginkább a kisfiúk körében népszerűek. A kategóriában Smoby és Rolly márkájú traktorokat találhatunk, melyek prémium minőségű, csúcskategóriás járművek. Jellemzőjük a rejtett lánchajtás, műanyag illetve gumi kerekűek, állítható üléssel felszereltek. 

Termékek
Tricikli

Tricikli

A triciklik a 2,5-5 éves kor között lévő gyerkőcök igényeihez leginkább alkalmazkodó közlekedési eszközök. A három kerék nyújtotta biztos támasz lehetővé teszi a kicsi számára, hogy - az egyensúlyozásra ne - csupán a kormányzásra és a pedálozásra kelljen koncentrálnia. Szinte valamennyi tricikli közvetlen kerék hajtású, ezért a fékezés technikáját sem nehéz a csemetéknek elsajátítani, mert a gyorsítás ellentétes mozgássorával, vagyis a hátrafelé pedálozással a legtöbb tricikli rögtön lefékezhető. A triciklik így nélkülözhetik a kezek és a lábak precízen összehangolt működését igénylő különálló fékrendszert. Az egyes triciklik különféle tartozékokkal együtt kaphatóak. Ezek elsősorban a gyerekek közlekedés közbeni biztonságát, és a rájuk felügyelő felnőttek kényelmét hivatottak szolgálni. A tolókar, a szülőkormány, a fix lábtartó, a fixálható pedál, a különféle biztonsági övek és bukókeretek mind olyan tartozékai ezeknek a gyermekjárműveknek, melyek az apróságok folyamatos cseperedésével fokozatosan távolíthatóak el, vagy iktathatóak ki.

Termékek
Oldal: 1 / 1, összesen 4 találat