Internetes vásárlás előnyei

Vissza
Internetes vásárlás előnyei

Az internetes vásárlásnak előnyei és természetesen sokak szerint hátrányai is vannak.

Az egyik, sokak szerint legfontosabb szempont a kényelem. Nem kell órákon át járni az üzleteket, hogy megtaláljuk a vásárolni szándékolt játékot, "csak" leülünk az internet elé és kiválasztjuk a számunkra legszimpatikusabb ajánlatot a termékre vonatkozóan. Természetesen a kényelem mellett környezetvédelmi szempontból is megfelelő választás az internetes vásárlás, mivel gépjárművünkkel nem szennyezzük órákon át a környezetünket a vásárlás során. A Zöld Hétfő alapítói is ezért hozták létre azon rendezvényt, amikor is az emberek havonta legalább egyszer kedvezményesen vásárolhatnak az interneten ahelyett, hogy beülnek az autóikba és akár órákon át szennyezik a környezetüket. A Heted 7 játék webáruház csatlakozott a kezdeményezéshez, így minden hónap első hétfőjén 20.000.- Ft helyett már a 9.000.- Ft-ot meghaladó rendelések esetében nem számít fel szállítási és utánvét költséget.

A kényelem mellett gyors és időt spóroló az internetes vásárlás. A boltról-boltra járás helyett a számítógép alatt ülve viszonylag rövid időn belül leadható egy-egy rendelés, a webáruházak pedig a készleten lévő termékeket 2-3 munkanapon belül kiszállítják. A Heted 7 játék webáruházban általában 2-8 munkanapon belül szállítunk, ami természetesen függ a termék készletétől, a szállítási címtől, a megrendelt játéktól is.

Az interneten vásárlók többségének legfontosabb szempontja az ár. A webáruházak általában kedvezőbb árakat tudnak nyújtani egy kiskereskedelmi üzlettel szemben, mivel számos költséget megspórolnak ( bérleti díj, üzemeltetés, bérköltség stb. ). Így a termékek árai még a szállítási költséget bekalkulálva is olcsóbbak lehetnek, mint a bolti árak. Ráadásul érdemes figyelni egy-egy webáruház rendszeres akcióit az ingyenes szállítási lehetőséggel kapcsolatban.

2016. Április 8.