Játék autók és járművek

A fiúk kedvenc játékai közé tartoznak a játék autók és hasonló járművek. A kisebb gyerekek a különböző járműveket, munkagépeket, tűzoltó és kukásautókat rendkívül nagy örömmel tologatják a nagyobbak pedig a távirányítós autókkal játszhatnak nap, mint nap. A kategóriában leginkább Dickie, Majorette és Lena márkájú gyerekjátékokkal találkozhatunk.

Bővebben
Dickie járművek

Dickie járművek

Egy 1971-ben alapított játék járművek gyártására szakosodott német cég világhírű márkája a Dickie. Játékok földön, vízen és levegőben. Lehet távirányítós vagy zsinóros, hangot adó vagy hagyományos, sürgősségi jármű vagy munkagép, kiegészítő vagy Walkie Talkie, a Dickie palettáján mindegyik megtalálható.

Termékek
Majorette járművek

Majorette járművek

1976 óta a Majorette az 1:64-es méretarányú fém játék autók egyik vezető márkája. Thaiföldi gyártósoráról gördül le a márka több, mint 200 járműsorozatának valamennyi darabja. A hagyományos kisautó mellett a kínálat mára sürgősségi járművekkel, kamionokkal, Claas munkagépekkel, repülőkkel és helikopterekkel is bővült. A Majorette sürgősségi járművei között magyar feliratú rendőrautóval, mentőautóval és tűzoltóautóval is találkozhatunk.

Termékek
Lena járművek

Lena járművek

A márkanév alatt a Lena rendkívül jó minőségű műanyag járműveit találhatjuk. A leginkább építőipari járművek átlagban 10-70 cm között méretűek, egyes nagyobb és strapabíró Lena járgányok kisebb korban akár lábbal hajtós járműként is használhatóak. A traktorokat, markolókat és dömpereket a tökéletes kidolgozás mellett leginkább a tartósság és robosztusság jellemzi.

Termékek
Oldal: 1 / 1, összesen 4 találat