Játék márkák, mesehősök

A kategóriában ismert mesehősökkel vagy a róluk mintázott játékokkal találkozhatunk: Micimackó, Pókember, Verdák, Filly Póni, YooHoo, Repcsik, Hello Kitty, Verdák, Chi Chi kutyák, Flowee varázsvirág, Sam a tűzoltó, Mása és a medve, Transformers, Oroszlán őrség, Jégvarázs és egyéb ismert mesefilm figurák. 

Bővebben
Bob the Builder játékok

Bob the Builder játékok

1998 óta Bob a világ legsikeresebb és legelismertebb építési vállalkozója. Specialitása a mesteri falazatok készítése, de Bob és csapata szívesen vesz részt mindenféle felújításban, építkezésben és ház körüli apróbb javításokban is. Bob mindig vidám és optimista. Jelmondata: „ Meg tudjuk javítani!”  Ösztönző mondatára munkatársai mindig lelkes megerősítéssel válaszolnak: „ Igen, meg tudjuk!”

 

Tanuld ki hát Te is a kőműves mesterség és minden barkács tevékenység csínját-bínját és legyél Bob lelkes csapatának tagja!

 

A profi építőbrigádban leckét vehetsz hatékony konfliktuskezelésből és építő együttműködésből. Vedd hát magadhoz az eredeti Bob the Bulider márkás barkács eszközök valamelyikét és máris munkába állhatsz.     

Termékek
Az oroszlán őrség - The lion guard

Az oroszlán őrség - The lion guard

Az oroszlán őrség az oroszlánkirály világában játszódik, a főszereplője egy kisoroszlán, Kion, aki Szimba és Nalá másodszülött kölyke. Története az apjához hasonló, Kion, mint a legifjabb és legbátrabb oroszlán lesz a Büszke Birtok védelmezője. Segítségére lesznek barátai: Bunga a bátor méhészborz, Fuli, a villámgyors gepárd, Beshte a víziló és Ono a gém. Ők együtt küzdenek Janja hiéna és klánja ellen.

A kategóriában Az oroszlán őrség szereplőinek kis méretű műanyag figuráival, játék szettjeivel és hangot adó plüssfiguráival találkozhatunk.

Termékek
Chi Chi Love kutyák

Chi Chi Love kutyák

A Chi Chi Love kutyusok mindig követik a legfrissebb divatot. Az egyedi kutyás szettek a csinos kendőktől az extravagáns ruhácskákig, valamint a saját ízlésed szerint díszíthető hordozótáskákig sokféle kivitelben készülnek. A funkciós kiskutyák sétálnak, ugatnak vagy vezényszóra teljesítik a különféle utasításaidat. Ezzel még a barátaidat is ámulatba fogod ejteni. 

Termékek
Filly Póni játékok

Filly Póni játékok

A Titánia hercegnő és Oberon király vezette Póniföldön gondtalanul éldegélnek a kedves Filly pónik. Napközben gyönyörű, hosszú sörényüket ápolják, esténként pedig világító szárnyaik segítségével könnyedén röppennek a magasba. 

Termékek
Flowee virág tündérek

Flowee virág tündérek

A Flowee virágok a nap sugarainak hatására válnak gyönyörű tündérré. A mágikus hatásuk segít megvédeni őket és Floralia kertet a gonosz Malerba és Scolopendra ellen. 

Termékek
Hello Kitty játékok

Hello Kitty játékok

Ki gondolta volna, hogy ez a rózsaszín masnit viselő egyszerű cica figura mára meghódítja az egész világot. A legkisebb gyerekektől a felnőttekig szerte a világon rajonganak a Japánból származó macska által díszített tárgyakért. Hello Kitty-ben Te is társra lelsz, ha babázni, zenélni, főzőcskézni vagy hintázni szeretsz. 

Termékek
Jégvarázs

Jégvarázs

Hans Christian Andersen A Hókirálynő című meséje ihlette a 3 dimenziós számítógépes animációs filmet, mely egy klasszikus romantikus történet. A kategóriában a Jégvarázs - Frozen mesefilm licences játékait találhatjuk, melyek leginkább a két főszereplő, Anna és Elza által mintázottak. A Jégvarázs játékok kislányok részére készültek 3 éves kortól. 

Termékek
Mása és a medve

Mása és a medve

Mása egy nyüzsgő kislány, aki végeláthatatlan energiával rendelkezik, így mindig belekeveredik valamilyen kalandba. Misa egy nyugodt barna medve, akinek fenekestül felfordul az élete, amikor Másával találkozik. A rajzfilmben Mása és a medve megismerteti a gyerekekkel a szabadság, kreativitás, a gondoskodás és a barátság fogalmát. A Mása és a Medve a gyerekek és a felnőttek körében így vált igen népszerű mesefilmmé. A kategóriában a főhősökről mintázott játékokat találhatunk, plüss figurák, műanyag figurák és építőjátékok formájában.

Termékek
Pókemberes játékok

Pókemberes játékok

Pókember, a Marvel képregények szuperhőse, egy sugárfertőzött pók csípése által tett szert különleges, emberfeletti képességeire. Ily módon nyert gyorsaságát és fantasztikus erejét kihasználva, önzetlenül nyújt segítséget a bajba jutott embereknek. Hát nem csoda, hogy a pókháló mintáról, a tűzpiros és sötétkék színekről mindenkinek azonnal a "Csodálatos Pókember" jut eszébe. 

Termékek
Repcsik - Planes

Repcsik - Planes

Rozsdás, a Repcsik című animációs film főhőse egy egyszerű vidéki permetező repülőgép, akinek világraszóló álmai vannak. Ő szeretne lenni minden idők leggyorsabb légiversenyzője. Ehhez azonban nem csupán felkészültebb repülőgép versenytársait, hanem saját félelmeit is le kell győznie. 

Termékek
Safiras sárkányok

Safiras sárkányok

Tarakona a Safiras sárkányok varázslatos otthona. Itt él a négy nagy sárkánycsalád egymással tökéletes békességben és harmóniában.A családok közötti harmóniát csak a gonosz kis árnyék sárkány Draki ingatja meg néha. Ő a magas vulkanikus hegyek mögötti árnyékvilágban kénytelen élni. Irigyli a Safiras sárkányok színes és mozgalmas világát. Olyan szeretne lenni, mint ők. Mindennél jobban vágyik a négy elem sárkányainak csodás erejét adó drágakövekre. Időről időre meg is próbálja elcsenni valamelyik sárkánytól a különleges követ, azonban e csínyeket mindig úgy követi el, hogy a sárkányok nem haragszanak meg rá igazán, inkább megsajnálják őt. Végül Draki egy nemes tettel eléri azt, hogy a Safirasok között élhessen. A mesebeli tündér pedig jutalmul saját csillogó drágakővel ajándékozza meg. 

A kategóriában Safiras plüss figurák, Safiras gyűjthető figurák és egyéb Safiras játékok is megtalálhatóak. 

Termékek
Sam a tűzoltó

Sam a tűzoltó

Játssz együtt a körmöspálcási tűzoltócsapattal, és vegyél részt Sam a tűzoltó és barátainak közös kalandjaiban. Éld át a Basil Steele által irányított parancsnokság izgalmas mindennapjait, és szerezz gyakorlatot a veszélyes tűzoltásban!  A gyakorlatozásban segítenek a Simba által 2015-ben piacra dobott legújabb játék szettek: a Sam a tűzoltó és barátainak játék figurái, a Mercury Quad, a Wallaby helikopter, Venus és Jupiter tűzoltóautó valamint az óriás gyakorló torony. 

Termékek
Transformers

Transformers

A legújabb Dickie Transformersek áramvonalas autókból alakulnak galaktikus harcokat megvívni képes, rettenthetetlen harci robotokká, egyes Transformersek pedig távirányítós autóként működnek. Bumblebee - Űrongó, Sideswipe - Csatár, Grimlock - Mogorva.

Termékek
YooHoo and Friends

YooHoo and Friends

A mesebeli bolygó, Yootoopia jövője az "Élet fájától" függ. YooHoo és 25 barátja kapta a megtisztelő feladatot, hogy vigyázzon az életet jelentő fára. Ám egy szörnyű vihar az "Élet fájának" magjait a Földre sodorja, s a csodás Yootoopia bolygóra teljes sötétség borul. YooHoo-ra és barátaira vár a küldetés, hogy összegyűjtsék a Földre fújt magokat, s a következő sarki fény megjelenése előtt visszajuttassák Yootoopiára, így mentve meg a bolygót és lakóit. 

Termékek
Verdák

Verdák

Kipufogófürdő világhírű lakóival mindig felhőtlenül szórakozhatsz. A népszerű Villám McQueen és híres cimborái számos vidám játékban lehetnek társaid. Akár a kreativitás kibontakoztatásáról, akár aktív mozgásról legyen is szó, a különféle tevékenységhez itt találhatunk megfelelő, Cars figurákkal díszített gyerekjátékot.

Verdák Ice Racers

A Moszkvából induló, kontinenseken át folyó, extrém, jeges rally, az Ice racers próbára teszi a versenyzők minden tudását. Ám Villám McQueent, Macket, Rault és Petrovot nem tántoríthatja el sem a dermesztő hideg, sem a hatalmas hóvihar.  

Verdák Carbon Racers

Villám McQueen, Max Schnell és Mack kamion új szén szürke - karbon design-ben róják a köröket a Carbon Racers versenyeken. Villám McQueen egyedi driftelő funkcióval is ellátott, így még izgalmasabbá tehet egy-egy versenyt.

Verdák 3

A történet szerint Villám McQueen hatalmas balesetet szenved, amiből nehezen épül fel. A Verdák 3 animációs film történetében azt a sorsdöntő pillanatot jeleníti meg, amikor Villám McQueen rádöbben, hogy az új versenyzőkkel, akik hiper-szuper kütyükkel felszereltek, már nem bírja felvenni a versenyt.  Rá kell döbbennie, hogy a fiatalokkal, köztük Vihar Jacksonnal egyre kevésbé tudja tartani a lépést, és hamarosan be kell fejeznie a versenyzést.  Villám McQueen viszont érez még erőt magában, hogy a balesetet követően is visszatérjen. Vihar Jacksont nehéz lesz legyőznie, de furfanggal talán kicselezheti.

Termékek