Játékbabák és kiegészítőik

A kislányok általában kicsi korban kezdenek rendszeresen babázni. A babázás kiemelkedő fontossága abban rejlik, hogy játék közben a gyerekek a hétköznapokban átélt pozitív és negatív eseményeket a színes fantáziájuk által tarkított, sokszor mesebeli történetek segítségével fel tudják dolgozni. Máskor a babázás csupán a babák öltöztetéséből áll. Leginkább az apró kiegészítők, picike táskák, falatnyi cipők és ékszerek nyűgözi le a kislányokat. Ezekkel a parányi ruhadarabokkal való játék hatékony kézügyesség fejlesztő is egyben. 

A kategóriában Steffi Love, Évi Love, Laura és Barbie babákkal, rongybabákkal és a játék babák kiegészítőivel találkozhatunk.

Bővebben
Babakocsi

Babakocsi

A játék babakocsik az igazi babakocsik kicsinyített másai. Könnyű vázszerkezetüknek, speciális kerekeiknek és a 2-5 éves kislányok magasságához igazított méretüknek köszönhetően kényelmesen tologathatók. A legtöbb játék babakocsiba maximum 42 cm nagyságú babák helyezhetők el. 

Termékek
Barbie baba

Barbie baba

1959-es születése óta Barbie a legkedveltebb divatbaba. Az első Barbie babák mind zebramintás fürdőruhát viseltek. Ez mára sokat változott és Barbie mindig követve a legfrissebb divatot a hercegnőtől a gyermekorvosig már szinte megszámlálhatatlan kivitelben kapható. 

Termékek
Évi Love baba

Évi Love baba

Évi egy cuki, hosszú hajú kislány baba, aki hozzád hasonlóan minden érdekes kalandban szívesen vesz részt. Lovagol, kutyát sétáltat, cukrászdát nyit vagy varázslatos hercegnővé változik, s minden játékban szívesen lesz társad. A kategóriában különböző Évi Love játék babákat és játék szetteket találhatunk.

Termékek
Laura baba

Laura baba

A Laura bájos csecsemő babák márkaneve. Édes arcocskájukkal egy pillanat alatt képesek elbűvölni gyermeket és felnőttet egyaránt. Az arasznyi nagyságú, egyszerű, puha testű változatoktól a többfunkciós: síró, kacagó, pisilő vagy etethető újszülött méretű babákig a kategória számos választási lehetőséget kínál gyermekeink igénye és életkora szerint.
 

Termékek
New born baby - újszülött babák

New born baby - újszülött babák

Ezek a tündéri újszülött babák csak szerető gondoskodásra vágynak. Minden kicsi "anyuka" álma egy ilyen bűbájos, szerethető apróság. A kemény testű Simba New Born Baby - újszülött babák különféle funkciókkal, vagy a gondozást segítő ápolási kellékekkel együtt kaphatóak.

Termékek
Steffi Love baba

Steffi Love baba

Az öltöztethető, csinos Steffi Love divatbabákat egyszerűen imádják a kislányok. A frizurájukat, a ruhákat és az apró kiegészítőket szinte áhitattal képesek cserélgetni, miközben fatasztikus történetekkel veszik körbe őket. Lehet sellő, mesebeli hercegnő, menyasszony vagy állatorvos elbeszélésük főhőse, a Steffi babákat egy röpke öltözékváltással a történetbe tudják illeszteni. 

 

Termékek
Loko baba

Loko baba

Minden kislány szívesen bújik a gondoskodó anyuka szerepébe. Örömmel ápolja, öltözteti, eteti és itatja kedvenc babáját. A kategóriában található kedves újszülött és hajas babák csak egy szerető kicsi anyukára várnak. 

Termékek
Oldal: 1 / 1, összesen 6 találat