Kerti, nyári játékok

Ha eljön a tavasz, a szikrázó napsütés, a színpompás virágok, a repkedő pillangók és a csicsergő madarak mind a szabadba csalogatnak bennünket. Egyre több időt igyekszünk a házon kívül tölteni, s ez nincs másként a gyerekekkel sem. Alig süt ki a nap és melegszik egy kicsit az idő, máris hosszú órákat szeretnének tölteni a játszótéren, felhőtlenül élvezve a szabad mozgás nyújtotta örömet. A csúszás, az ugrás, a mászás és a futás mind olyan dolgok, melyek fontos szerepet játszanak a csemeték térérzékelésének és mozgáskoordinációjának fejlődésében. Azonban gyakran előfordul, hogy a játszótér az otthonunktól messze van, vagy nincs időnk órákig egy padon üldögélve felügyelni gyermekünket a közösségi játszótéren. Erre a problémára kínál megoldást egy, a családi otthon kerítésein belül kialakított játszósarok, vagy házi játszótér. Legyen szó egy kicsi teraszról, vagy akár egy hatalmas kertről, minden helyhez igény szerint állítható össze a legmegfelelőbb megoldás, mellyel csemeténk szabadban töltött ideje otthon is tartalmassá és élvezetessé tehető. egy homok medence, kagyló homokozó néhány homokozó formával és lapáttal igazán nem foglal sok helyet, még a különböző méretű kerti csúszdák, a multi mászóka és a nagy méretválasztékban elérhető kerti házikók segítségével akár egy komplett játszótér is kialakítható.

Bővebben
Csúszda

Csúszda

A kerti csúszdák a szabadeséshez hasonló élménnyel ajándékozzák meg a gyerekeket. A csúszdázás felszabadító érzése manapság már nem kell, hogy az óvodára vagy a közösségi játszótérre korlátozódjon. Az egészen kicsi, 90 cm hosszúságú csúszófelülettel rendelkező, akár egy gyerekszobában is elhelyezhető csúszdáktól, a nagyobb gyerekek igényeit is kielégítő kanyargós, akár 380 cm csúszófelületű csúszdákig a saját kertünkben is felállíthatók ezek a játszóeszközök. A Smoby csúszdák mindegyike tartós, masszív, UV védelemmel ellátott műanyagból készül. A csúszdák nagy része a nyári hőségben egy kerti tömlőhöz való csatlakoztatással igazi vízi csúszdává alakítható. 

Termékek
Gyereksátor

Gyereksátor

A gyerekek valami rejtélyes okból kifolyólag odáig vannak a kuckózásért. A leleményes lurkók akár székekből, lepedőkből és takarókból is képesek maguknak ideiglenes búvóhelyet készíteni, s ott a világtól félrevonulva kedvenc elfoglaltságuknak hódolni. Látva ezt, nagyszerű ötlet, ha a szülő támogatja gyermekének ezen törekvését és egy könnyen mozgatható és tisztán tartható, színpompás sátor formájában lehetőséget nyújt a gyerkőcnek az elvonulásra. A színes mesefigurák díszítette gyermeksátrak néhány párna segítségével kényelmes kis kuckókká varázsolhatók, így alkalmassá válnak egy rövid délutáni szunyókálásra, de akár az olvasást is könnyebb lehet megkedveltetni egy ilyen bensőséges helyen. A gyermeksátrak további előnye, hogy pehelykönnyűek, kül- és beltérben egyaránt felállíthatóak, könnyedén összecsukhatóak és egyszerűen tárolhatóak.

Termékek
Homokozó játék, strandfelszerelés, buborékfújó

Homokozó játék, strandfelszerelés, buborékfújó

A homok az egyik legkönnyebben formázható anyag. A finom szemcsékhez a gyerekek 12 hónapos kor körül ösztönszerűen kezdenek vonzódni. A homokozás alkalmával a kicsik bőrét, mint érzékszervét, rengeteg inger éri, mely az élményekkel teli hasznos tapasztalatszerzés alapja. A könnyen megmunkálható anyag életre kelti a gyerkőcök képzeletét, ezért nem csoda, hogy első kreatív alkotásaik is ebből készülnek. A legkedveltebb homokozó játék webáruházunkban a Big kagyló homokozó, amely két egyforma kialakítású részből áll, így egyik felébe homok a másikba akár víz is tölthető. 

Termékek
Kerti házikó

Kerti házikó

Kerti házikó gyerekeknek

A saját kuckó építésének és birtoklásának ösztöne minden gyermekben benne él. Ezek a masszív, színpompás házikók biztonságos játszó-és búvóhelyet kínálnak a gyerkőcöknek a kertben. A gyermek kerti házikók méretüktől függően nyitható ajtókkal és ablakokkal, működő csengővel, saját terasszal, és akár beépített grillezővel is kaphatóak. A játszóházak rendkívül stabilak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, UV állóak, könnyedén össze és szétszerelhetőek. 

Termékek
Oldal: 1 / 1, összesen 8 találat