Puzzle

A kirakózás azoknak való, akiket vonz a kihívás, hogy apró részletekből állítsák össze az egészet. Az első ránézésre szörnyen kaotikusnak tűnő színes puzzle kupac némi idő és türelem ráfordításával gyönyörű képpé alakítható. Puzzle kirakásával számos gyermek és felnőtt is szívesen tölti az idejét. Ha a megfelelő képanyagú és darabszámú puzzle-k közül választunk a sikerélmény garantált. A kategóriában leginkább Castorland, Trefl és Simba puzzle-lal találkozhatunk. 

Bővebben
Castorland puzzle

Castorland puzzle

A Castorland puzzle-k magas minőséget képviselnek a kirakók terén. A puzzle szerelmesei változatos és érdekes témakörökkel találkozhatnak: mesék, állatfigurák, járművek és tájképek jellemzik leginkább a kínálatot. Rendkívül fontos a megfelelő darabszámú puzzle kiválasztása.  Amennyiben gyerekek részére választunk puzzlet, fontos, hogy olyat válasszunk, amely nem okoz neki frusztrációt, mert nem bírja kirakni illetve nem lesz túl unalmas számára  a könnyűsége miatt. A tinédzserek és a felnőttek viszont kedvükre válogathatnak az 1000 - 4000 db-ig terjedő skálán. 

A Castorland puzzle-k kiszállítása megrendelés esetén az átlagos 1-5 munkanapnál hosszabb időt is igénybe vehet ( 1-10 munkanap ).

Termékek
Ravensburger puzzle

Ravensburger puzzle

Ravensburger puzzle

Termékek
Oldal: 1 / 1, összesen 4 találat