Szerepjátékok

A szerepjáték az óvodás gyerekek kedvenc időtöltése. Ezen játékok alkalmával legtöbbször a környezetükben lévő felnőtteket utánozzák, s önként vállalnak magukra formális viselkedést és kommunkikációt igénylő szerepeket. A gyerkőcök olyan felnőtt szerepébe bújnak legszívesebben, aki hétköznapi életükre nagy hatást gyakorol. Akár a ház körül végzett tevékenységeinket, akár a háziorvost utánozza gyermekünk szívesen, kommunikációs és problémamegoldó képessége fejlődik, miközben képzelőereje akadálytalanul szárnyalhat. 

Bővebben
Konyhai játékok

Konyhai játékok

A konyha egy igazán ámulatba ejtő hely. Itt napról napra csodák történnek, hiszen a furcsa kinézetű, sokszor íztelen, vagy kimondottan rossz ízű alapanyagokból anya vagy apa varázsütésre ínycsiklandó illatú és ellenállhatatlanul finom ételcsodákat tud készíteni. Hát melyik gyerek ne akarná megismerni ezt a fantasztikus világot? A konyhai játékok kategória Smoby, Simba és Ecoiffier márkájú termékei a gyerekek első konyhai tapasztalatainak megszerzését hivatottak segíteni. A gyerkőcök általuk úgy ismerkednek meg a konyhai eszközök jellemző tulajdonságaival, hogy közben tökéletes biztonságban tudhatjuk Őket.

Termékek
Orvosi játékok

Orvosi játékok

A gyerekek többsége retteg a kórháztól, az orvosoktól, sőt néhányan az egyszerű fehér köpenytől is. Mégis szeretnek doktorost játszani! Vajon miért? Mert az orvosi rendelőben vagy a kórházban szerzett rossz élményeiket ezzel a szerepjátékkal képesek feldolgozni és ilyenkor a beteg helyett az orvos bőrébe tudnak bújni. Az orvosi műszerek közelről való megismerése, az átélt kellemetlen helyzetek eljátszása egy baba vagy barát képzeletbeli meggyógyítása segít feloldani szorongásukat és megérteni e létfontosságú szakma lényegét.

A kategóriában Simba és Smoby márkájú orvosi játékokkal találkozhatunk. 

Termékek
Szerelőjátékok

Szerelőjátékok

A gyerekek fékezhetetlen vonzalmat éreznek a ház körül megtalálható veszélyes szerszámok iránt. Csodálattal tekintenek a sok érdekes szerszámra és a kattogó, zörgő vagy berregő eszközökre. Természetes dolog, ha ők is ki szeretnék próbálni ezeket a lenyűgöző masinákat. A szerelőjátékok által biztonságossá tehető a barkácsolás. A képzeletbeli javítások alkalmával a gyerekek megtanulhatják az egyes eszközök nevét és a helyes használatát, miközben az igazi szerszámokhoz megszólalásig hasonlító biztonságos szerelőjátékokkal játszanak. 

A kategóriában Smoby és Ecoiffier márkájú szerelőjátékokkal találkozhatunk. 

Termékek
Oldal: 1 / 2, összesen 22 találat