Ügyességi játékok

Az ügyességi játékok mindegyike magas szintű mozgáskoordinációt igénylő feladat elé állítja a gyerekeket. Ezen kihívások leküzdése közben észrevétlenül, mégis rendkívül hatékonyan fejleszthető a ritmusérzék, a koncentráció, a figyelem az egyensúly érzék és a testtudat. A kategóriában leginkább Simba márkájú ügyességi játékokkal találkozhatunk. 

Bővebben
Fidget Spinner

Fidget Spinner

Fidget Spinner, mi a manó lehet ez? – fogalmazódik meg szülőként az első kérdés, melyet fel sem kell tennünk, mert gyermekünk máris lázas felvilágosításba kezd. Elmondja, hogy kinek milyen van az osztályban és, hogy éppen melyik szín a legmenőbb, majd ismét megerősíti, hogy milyen égető szüksége lenne neki is egy ilyenre.

Felelős szülőként lázasan próbálunk tudományos magyarázatot találni arra, hogy miért is lesz jó gyermekünk fejlődése szempontjából, ha ő is birtokolhat egy ilyen pörgő csodát. Természetesen találunk olyan írásokat, melyben meg tudunk kapaszkodni. Írnak figyelemzavar és összpontosítás javító jótékony hatásáról, és hogy autisták koncentráció képességének fejlesztésére is használják…

…de, hogy miért vonzódnak hozzá egészséges gyermekek milliói szerte a bolygón, az egyelőre talány.

Tudomány ide, szakértői vélemények oda, a Fidget Spinner egy újabb pofon egyszerű tárgyból kedvenc játékká avanzsált apró kütyü, mely gyerkőceink élénk fantáziáját megragadva ámulatba ejtő, egyedi trükkök kidolgozására és azok lelkes gyakorlására ösztönzi őket.

Termékek
Oldal: 1 / 2, összesen 13 találat