Verdák

Kipufogófürdő világhírű lakóival mindig felhőtlenül szórakozhatsz. A népszerű Villám McQueen és híres cimborái számos vidám játékban lehetnek társaid. Akár a kreativitás kibontakoztatásáról, akár aktív mozgásról legyen is szó, a különféle tevékenységhez itt találhatunk megfelelő, Cars figurákkal díszített gyerekjátékot.

Verdák Ice Racers

A Moszkvából induló, kontinenseken át folyó, extrém, jeges rally, az Ice racers próbára teszi a versenyzők minden tudását. Ám Villám McQueent, Macket, Rault és Petrovot nem tántoríthatja el sem a dermesztő hideg, sem a hatalmas hóvihar.  

Verdák Carbon Racers

Villám McQueen, Max Schnell és Mack kamion új szén szürke - karbon design-ben róják a köröket a Carbon Racers versenyeken. Villám McQueen egyedi driftelő funkcióval is ellátott, így még izgalmasabbá tehet egy-egy versenyt.

Verdák 3

A történet szerint Villám McQueen hatalmas balesetet szenved, amiből nehezen épül fel. A Verdák 3 animációs film történetében azt a sorsdöntő pillanatot jeleníti meg, amikor Villám McQueen rádöbben, hogy az új versenyzőkkel, akik hiper-szuper kütyükkel felszereltek, már nem bírja felvenni a versenyt.  Rá kell döbbennie, hogy a fiatalokkal, köztük Vihar Jacksonnal egyre kevésbé tudja tartani a lépést, és hamarosan be kell fejeznie a versenyzést.  Villám McQueen viszont érez még erőt magában, hogy a balesetet követően is visszatérjen. Vihar Jacksont nehéz lesz legyőznie, de furfanggal talán kicselezheti.

Bővebben
Oldal: 1 / 3, összesen 29 találat